Me emme vain luule, me todella olemme pirun hyviä

Referenssit sen todistavat. Kuten toimarimme Emppu asian muotoilee: “Säästämme hitokseen asiakkaan aikaa ja rahaa".

Sinun logosi jonon jatkoksi?

Rakkauden seinä

Yhteistyö sujui hyvin ja upeasti päästiin tavoitteeseen, joka ylitti ennakko-odotukset.

Tuula Liukko

Despro Engineering Oy

Porkkanat hoiti haastavan rekryn hyvin maaliin.Sonja oli aktiivinen rekryn eteenpäin viennissä, riittävän tiheästi sovittiin tsekkipalaverit ja kalenterista varattiin aikoja läpikäynteihin tulevalle viikolle. Se oli hyvä, auttoi minua paljon kiireen keskellä kun ei itse tarvinnut luotsata prosessia.Paikan speksaus oli alussa turhan laaja, siinä me tehtiin virhe. Porkkanat voisivat jatkossa olla kriittisempiä speksin suhteen ja siten tukea asiakasta. Te olette kuitenkin tämän homman ammattilaisia.P.S. Ja täytyy sanoa, että hyvin te kaivoitte kandidaatteja esille. Noin sata kandidaattia hakuun, jota alunperinkin ajattelimme haastavaksi.

Petri Keski-Korpela

Tasowheel Oy

Erinomaista ja nopeaa palvelua.

Suvi Brax

NMC Cellfoam Oy

Rekrytointiprosessi oli tehokkaasti hallinnoitu ja käytössä oleva alusta toi läpinäkyvyyttä ja tuki prosessin läpivientiä hyvin. Plussaa myös sujuvasta ja mutkattomasta yhteistyöstä, positiivisesta asenteesta ja sinnikkyydestä sopivien hakijoiden etsinnässä.

Päivikki Aarni

Bevenic

Porkkanoiden kanssa on ollut ilo tehdä töitä jo pidempään - keppiä ei ole vielä näkynyt 🤩 Yhteistyö on ollut sekä sujuvaa että tuloksellista! Toimilamme ei porkkanoille ollut aluksi tuttu, mutta ovat aktiiivsesti sitä opetelleet ja oppineen. Tämä on luonut hyvän pohjan keskusteluille osana rekrytointiprosessia. Vahva suositus 👌

Johannes Lindell

Kiwa

Koko rekrytointiprosessi vietiin läpi sujuvasti ja nopeasti. Kandeja löydettiin paitsi ilmoituksen perusteella, myös suorahaulla. Loistava, innostava ja osaava tiimi hoiti osansa aktiivisesti ja loi positiivista ilmapiiriä läpi koko prosessin. Erityiskiitos Evelle! 5 tähden palvelua! Suosittelen!

Mikko Kinnanen

Tampere • Prosecom Oy / CEO

Prosessi oli erittäin selkeä ja johdonmukainen. Luvatut aikataulut ja sovitut asiat pitivät. Meille tarjottiin kandeja antamamme kuvauksen mukaisesti. Käytettävä alusta oli loistava tapa arkistoida tiedostot ja säilyttää tieto hakijoista. Tiedonkulku puolin ja toisin oli jouhevaa sekä riittävää.

Teemu Vastamäki

Yhteistyö toimi täydellisesti. Piditte hienosti meidät ajantasalla hakijoista sekä hoiditte aktiivisesti yhteydenpitoa hakijoiden ja meidän välillä. Asiat eivät jääneet mihinkään makaamaan vaan etenivät todella tehokkaasti. Jatkakaa samaan malliin.

Irina Huuskonen

Patria Land Operations • Director, QEHS

Erittäin ammattitaitoinen ote alusta loppuun. Ei vain tarjota ensimmäistä vaihtoehtoehtoa vaan haetaan aidosti yritykseen sopiva tekijä perehtyen tarpeeseen ja hakijaan tarvittavalla laajuudella. Yrityksen tärkein tehtävä on onnistua rekrytoinnissa, tämän porukan kanssa se onnistuu.

Ville Eklöf

JAK-Metalli Oy

Uraverkkojen tavoitteen hahmottaminen meni hyvin (toki tuttu viitekehys). Ja lopputulos hyvä. Tämänkaltaisissa kalvoissa kannattaisi kuitenkin edelleen pyrkiä yksinkertaistamiseen ja yhdenmukaiseen ulkoasuun. Vaikka toki hankalaa kun jokainen haluaa juuri omat avainsanansa näkyviin.

Jarkko Tikka

Patria • VP Aeronautical Engineering & Avionics

Yhteistyö oli sujuvaa. Erityisesti arvostin prosessin aikana käytyjä keskusteluja liittyen ehdokkaiden vahvuuksiin ja kehityskohteisiin Empun kanssa. Nämä keskustelut olivat arvokkaita lopullisia valintoja tehdessä.

Tuomas Halonen

Mylab • Team Lead

Porkkanalaiset olivat ihanan pirteitä ja palvelualttiita, ja olivat valmiita muokkaamaan toivomiamme hakuehtoja rekrytoinnin edetessä. Pidimme myös siitä, että palvelu pystyttiin räätälöimään juuri meille sopivaksi kokonaisuudeksi.

Hanna Manelius

Espoo • Hill Audit Oy

Asiakkaan projektin onnistuminen on teidän driveri ja se on hienoa! On ilo tehdä yhteistyötä! Hakijakokemus on vahva EB viesti ja sen hallitseminen ja hyödyntäminen yhteistyön kautta on haaste meille vaikka teettekin hyvää työtä porkkanoina.

Karoliina Hälli

Mylab Oy • HR Johtaja

Yhteistyö teidän kanssa oli oikein helppoa, sujuvaa ja joustavaa. Aikataulussa pysyttiin hyvin ja tavoite saavutettiin halutussa ajassa. Kaikin puolin positiivinen kokemus ja onnistunut projekti.

Sara Mäkilä

Helsinki • Hill Audit Oy

Porkkana ja Keppi onnistuivat jälleen löytämään meille oikean henkilön töihin. Kun on tehnyt vuosia yhdessä yhteistyötä, molemmat osapuolet tietävät mitä onnistuminen vaatii ja edellyttää. Hyvä porkkanaiset!

Jori Lukkari

Nokeval Oy • Myyntijohtaja

Yhteistyö Porkkanoiden kanssa on aina sujunut loistavasti. Luottamus on säilynyt myös niissä tilanteissa, kun hyvin kandien löytyminen on osoittautunut erittäin haasteelliseksi. Asioista on puhuttu avoimesti.

Jarmo Hokkanen

Patria • Director, Head of Safety and Security Solutions

Risuja en valitettavasti pysty antamaan. Prosessi meni meidän puolesta todella jouheasti läpi. Koko ajan oli tieto keneen olla yhteydessä, jos vakituinen yhteyshenkilö oli poissa.

Markku Lindstam

Järvelä • Koskisen Oyj

Ehdokkaissa on ollut hajontaa hiukan. Tärkeintä kuitenkin, että hyviä on löytynyt! Ja porkkanat ovat aivan äärettömän hyviä ja ihmisläheisiä tyyppejä, joiden kanssa on mahtavaa tehdä töitä.

Harri

Suominen • Edunation / Asia Exchange

Hyvää ja selkeää yhteydenpitoa ja keskustelua, mitä haetaan. Aktiivista ja siinnikästä yhteydenottoa kandeihin. Kiitos hyvästä yhteistyöstä, olemme oikein tyytyväisiä uuteen työntekijäämme! :)

Maija

Helsinki

Otitte rekrytoinnin haltuun erittäin rivakasti ja missä vaiheessa ei ollut sellainen tunne, että missähän tämä prosessi menee. Saimme tehtävään nopeasti halutunlaisen tekijän.

Saija Kopra

HR Business Partner

Parhaiten Porkka &Keppi on onnistunut siinä, että ymmärrätte meidän rekrytarpeemme ! Se, minkälaista osaamista oikeasti etsimme. Se on harvinaista osaamista, eli siitä pisteet.

Harri Häyhä

Rejlers Finland Oy • Liiketoimintajohtaja

Porkkanoiden käsiin on helppo antaa vaativammankin rekrytoinnin läpivienti - työ käynnistyy tehokkaasti ja se viedään maaliin asiantuntevasti ja särmästi, aina hymy huulilla.

Siina

Auntie • Chief People and Culture Officer

Yhteistyö toimii, sovitut asiat hoidetaan. Porkkanoiden kanssa on mukava tehdä yhteistyötä ja rekrytoitavat henkilöt kehuvat prosessia. Mikäs tässä on yhteistyötä tehdä.

Tuominen Jukka

Mikkeli • Savox Communications Oy Ab (Ltd)

Etukäteen erittäin haastavaksi arveltu rekry saatiin loistavaan lopputulokseen jännittävien vaiheiden kautta, olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Lari Maasalo

Nokeval Oy • Teknologiajohtaja

Viime vuonna oli kova tempo rekryjen kanssa, ja sain Enniltä paljon arvokasta tukea rekryn alkuvaiheeseen ja kandidaattien yleiseen sorttaamiseen :)

Susanna Laakso

Auntie • Growth Lead

Yhteistyö oli sujuvaa, saitte hyvin kiinni siitä mitä meillä oli haussa. Rekryn kautta löytyi sellainen osaaja ja persoona joka oli meillä haussa.

Rosemary Rokki

Turku • Psykoterapia- ja perhepalvelut Oy

Nopea reagointi asioihin ja sujuva sekä yställinen palvelu. Ja tietysti nopeasti loppuun saatettu rekrytointi auttaa asiaa.

Tuominen Jukka

Mikkeli • Savox Communications Oy Ab (Ltd)

Palvelu on aina ollut ammattimaista ja mukavaa. Ei halvin, mutta rahalle saa vastinetta etenkin kriittisissä rekryissä

Taru

Unfair • COO

Yhteistyö Porkkanoiden kanssa on ollut ketterää ja vastannut hyvin kasvavan yrityksemme tarpeisiin.

Eva-Stiina Lavikainen

Oiva Isännöinti • Henkilöstöjohtaja

Olemme saaneet hyviä hakijoita teidän kautta ja avulla. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja riittävän tavoitteelista.

Juha Pääskyvuori

Patria Land • suunnittelujohtaja

Helvetin hyvin, helvetin nopeasti, helvetin hyvät kandit ja huikea lopputulos.

Reetta Rajala

Helsinki • Mazhr

Nopeaa ja osaavaa toimintaa! Hommat sujuivat mallikkaasti maaliin!

Antti Hänninen

Kärkölä • Koskisen Oyj

Todella vaivatonta ja helppoa asiointia. Erittäin hyvin meni prosessi.

Joonas Lius

Koja Oy • LTA johtaja

Loistavaa työtä keskimäärin, asiakasymmärrys on kohdillaan.

Jani

Tina oli loistava meidän ja rekryttävien mielestä =)

Antti Pirttilahti

Taerosol Oy • TJ

+ hyvä yhteistyö. mukavat ihmiset - aina voi parantaa

Heikki Veinola

Mylab Oy • Operatiivinen johtaja

Tykkään hyvästä asenteesta ja osaavasta rekrytointiavusta.

Matti Similä

Patria • Manager

Hakijaviestinnässä olette huippuja!

Riikka Helander

Purso Oy • HR- ja viestintäjohtaja

Yhteistyö on toiminut oikeina hyvin !

Erkki Suontaka

Enmac Oy • Suunnittelujohtaja

Oikein hyvää ja miellyttävää palvelua.

Juha Palmen

Enmac Oy

Hyvin on asiat hoituneet.

Toni Suorsa

Oiva Isännöinti Oy • Yksikönpäällikkö

Hyvää henkilökohtaista palvelua

Riku Suominen

Tampere • Pirkka-Laskenta Oy

Nopeaa, tehokasta & asiantuntevaa.

Henna Salonius

Vigofere Oy • Osakas, COO

Toimivaa ja joustavaa

Juha Kauppi

Patria land oy • Suunnittelupäälikkö

Asiantuntevaa apua rekrytointiin! Hyviä suorahakuja. Hyvää sparrausapua kandidaattiin vertailuun ja valintaan. Viiden rekrytoinnin toimiva aikataulutus ja manageeraus aikataulussa. Tehokasta, toimivaa ja mukavaa yhteistyötä :)

Sanna Vaittinen

Mylab Oy

Totuus tulee asiakkaan suusta

Ota yhteyttä, tykkäät kuitenkin