Löydämme työelämän tähdet

Lue lisää Ota yhteyttä

Porkkanoiden palvelut rekrytointiin

Hybridi­rekrytointi

Hybridi on tämän päivän juttu myös rekrytoinnissa. Tässä palvelussa yhdistämme rekrytoinnin parhaat taiat ja taitomme yhteen settiin.

Lue lisää »

Suora­haku

Suorahaku, hiljainen haku, headhunting. Suorahaku vie työpaikat tähtien luo. Löydämme sellaisetkin osaajat, joita et edes tiennyt olevan markkinoilla.

Lue lisää »

Ilmoitus­haku

Ilmoitushaku on toimiva tapa johdattaa aarteet rantaan. Tavoittelemme kandidaatteja perinteisin keinoin, mutta moderneja markkinointikikkoja hyödyntäen.

Lue lisää »

Rekrytoi paremmin

Osaamisen hankinta eli rekrytointi ei ole salatiedettä, mutta taitolaji se on. Me osaamme rekrytointiskenen temput ja kerromme niistä mielellämme sinullekin.

Lue lisää »

Pst. Osaamme myös paljon muuta!

Klikkaa ja tsekkaa muut palvelumme

"Säästämme hitokseen asiakkaan aikaa ja rahaa"

Lari Maasalo

Teknologiajohtaja, Nokeval

"Etukäteen erittäin haastavaksi arveltu rekry saatiin loistavaan lopputulokseen jännittävien vaiheiden kautta, olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen."

Jukka Tuominen

HR Manager, Savox Communications

"Yhteistyö toimii, sovitut asiat hoidetaan. Porkkanoiden kanssa on mukava tehdä yhteistyötä ja rekrytoitavat henkilöt kehuvat prosessia. Mikäs tässä on yhteistyötä tehdä."

Saija Kopra

HR Business Partner, Koskisen

"Otitte rekrytoinnin haltuun erittäin rivakasti ja missä vaiheessa ei ollut sellainen tunne, että missähän tämä prosessi menee. Saimme tehtävään nopeasti halutunlaisen tekijän."

Irina Huuskonen

Director, QEHS, Patria Land Operations

"Yhteistyö toimi täydellisesti. Piditte hienosti meidät ajantasalla hakijoista sekä hoiditte aktiivisesti yhteyden­pitoa hakijoiden ja meidän välillä. Asiat eivät jääneet mihinkään makaamaan vaan etenivät todella tehokkaasti. Jatkakaa samaan malliin."

Tuula Liukko

Despro Engineering Oy

"Yhteistyö sujui hyvin ja upeasti päästiin tavoitteeseen, joka ylitti ennakko-odotukset."

Pippurinen ja totta kai kotimainen

Meidän kanssamme tiedät aina, mitä olet ostamassa. Palvelusta riippumatta paketti on täynnä laatua, energiaa ja persoonallisuutta. Olemme avoimia, rehellisiä ja intohimoisia! Toimimme ketterästi ympäri Suomen.

Pitkään haudutettua kokemusta

Me emme vain luule, me todella olemme pirun hyviä. Näyttöjä löytyy sadoista onnistuneista rekrytoinneista monipuolisiin rooleihin ja toimialoille. Olemme jeesineet lukuisia asiakkaitamme myös HR-kehitysprojekteissa.

Me oikeasti ymmärrämme bisnestäsi

Olemme pitkään yritysmaailmassa seikkailleita ja ymmärrämme sekä liiketoiminnan että HR:n lainalaisuudet. Emme myy kaikille kaikkea, ja jos emme ole oikea asiantuntija sinulle, tiedämme kuka voi auttaa.

Heräsikö kysymyksiä, kuten...

Miksi kannattaa käyttää rekrytointikumppania?

No hitto miks ei. En olisi itse hypännyt 3,5 vuoden inhouse-rekrytoinnin jälkeen uudelleen pöydän toiselle puolelle, jos en uskoisi, että myös rekrykumppani voi löytää ne organisaatiolle parhaat mahdolliset osaajat. Ihan niin kuin kaikissa muissakin kumppanuuksissa on vain varmistettava, että yhteinen tahtotila täyttää molempien ajatukset ja toiveet.

Eveliina 🥕

Meillä on oma rekrytointitiimi organisaatiossamme, miksi/mihin käyttäisimme Porkkanoita?

Ihan mahtavaa, että teillä on tunnistettu rekrytointi strategiseksi asiaksi ja sitä myöten panostettu rekrytointiosaamiseen myös sisäisesti! Rekrytointi on kuitenkin hemmetin moniulotteinen kenttä ja joskus tarvitaan spesifiä asiantuntijaa, esimerkiksi teknisen asiantuntijan löytämiseksi. Toimimmekin usein sisäisen rekrytointifunktion ”jatkeena” hoitaen niitä kaikkein haastavimpia hakuja, tehden sourcingia yrityksen oman ilmoitushaun tueksi tai rientäen avuksi, kun kova volyymipiikki iskee.

Enni 🥕

Mikä erottaa Porkkanan ja kepin muista toimijoista?

Ymmärrys siitä, että jokaista asiakasta ja kandidaattia käsitellään yksikkönä. Aito, kokonaisvaltainen uteliaisuus niin asiakasta ja kuin sopivia kandidaatteja kohtaan. Kova työmoraali ja hanskat pysyy kaukana tiskistä, vaikka vähän haastavampaa olisikin. Rohkeus.

Eveliina 🥕

Miten varmistatte positiivisen kandidaattikokemuksen toteutumisen?

Positiivinen kandidaattikokemus on Porkkanoilla verissä ja sen varmistaminen takaraivossamme koko rekryprosessin ajan. Olemme rehellisiä, avoimia, viestimme paljon ja informatiivisesti sekä olemme ystävällisiä. Haluamme, että jokaiselle kandille jää hyvä mieli rekrystä, tuli hän sitten valituksi tai ei.

Sonja 🥕

Mitä muuta Porkkanat tekevät kuin rekrytointitoimeksiantoja?

Ollaan kokeneita HR:n moniottelijoita, ja osataan ja halutaan auttaa sisäistä HR:ää monestakin kulmasta mm. rekrytointiprosessin rakentamisessa, koulutuksissa, työnantajamielikuvatyössä, sisäisten urapolkujen mallintamisessa, perehdyttämisprosessin rakentamisessa tai vaikkapa HR-käsikirjan työstämisessä – just name it!

Emppu 🥕

Meidät löytää myös Instagramista nimellä @porkkanajakeppi

Tuloksia tehdään täällä

Ota yhteyttä, odotamme jo lähtötelineissä