Meiltä saat myös arviointipalvelut

Valjasta kestävät ja ketterät henkilöarviointimme johtamisen tai perehdyttämisen työkaluksi.

Me Porkkanat olemme hyvin itsevarmoja sen suhteen, että kun luotat rekrytointiprosessisi meidän hoidettavaksemme, saamme kandidaateista runsaasti tietoa rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Tietopankkimme täyttyy hakemuksesta, eri haastattelukierroksilta (tiimillämme on tekniikat hallussa, eli pääsemme kyllä pintaa syvemmälle 😉) ja referensseiltä (emme aina päästä suosittelijoitakaan helpolla 😃). Jos kuitenkin siitä huolimatta haluat lisää dataa kandidaateista, onnistuu toki! Saat Porkkanoilta luotettavat ja ennen kaikkea ketterästi toteutetut henkilöarvioinnit.

PAPI 3+ täällä moi!

Käyttämämme arviointimenetelmä on PAPI 3+ -työpersoonallisuusarviointi. PAPI 3+ on luotettava ja näppärä tapa selvittää tarkemmin kandidaatin preferenssejä ja tarpeita. Menetelmää hyödynnetään luotettavasti sekä operatiivisen tason että ylemmän johdon arvioinnissa.

PAPI 3+ perustuu itsearviointiin, jonka tulokset käydään tarkemmin arviointikonsultin ja kandidaatin kesken läpi, jonka jälkeen kumpikin osapuoli saa hyödynnettäväkseen kattavan arviointiraportin. Työpersoonallisuusarviota voidaan lisäksi täydentää monipuolisilla numeerista, verbaalista ja abstraktia päättelykykyä mittaavilla kykytesteillä.

Ota yhteyttä

Tuloksia tehdään täällä

Ota yhteyttä, odotamme jo lähtötelineissä