Rekrytointipalvelumme – mitä saat kun valitset Porkkanat kumppaniksesi

Oikeaa osaajaa voi joskus olla hemmetin vaikea rekrytoida, mutta onneksi rekrytointipalvelumme avulla löydät sopivan tyypin. Tämä voi kuulostaa isolta lupaukselta, mutta seisomme sen takana! Olemme saaneet useasti todistaa tyytyväisen asiakkaan onnistunutta rekrytointiprosessia ja nähneet miten organisaatio on löytänyt riveihinsä matchin, joten voimme hyvällä omallatunnolla ja kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että hallitsemme rekrytoinnin. Ja rekrytointi on taitolaji.

Lupauksemme on, että haemme yrityksellenne parhaat kandidaatit, joilla on potentiaalia kasvaa liiketoiminnan tarpeiden mukana. Yrityksen päättäjänä varmasti tiedät, kuinka tärkeää on löytää oikeat ihmiset, jotta yritys voi pärjätä ja kasvaa.

Tarvitsetko apua rekrytointiin? 👨🦯🤷

Virherekrytoinnilla voi olla kymmenien (jopa satojen!) tuhansien eurojen hintalappu, mutta täyttämättömätkin tehtävät nakertavat tuottavuutta ja kuormittavat turhaan muita työntekijöitä. Rekrytointi on aina investointi, joka laadukkaasti toteutettuna kääntyy nopeasti tuottoisaksi lopputulokseksi.

Me Porkkanat olemme seikkailleet jo pitkään yritysmaailmassa ja ymmärrämme sekä liiketoiminnan että HR:n lainalaisuudet. Meille on tärkeää lähestyä asioita kokonaisvaltaisesti. Näin toimimalla voimme varmistaa positiivisen kokemuksen ja mahdollisimman hyvän lopputuloksen huomioiden liiketoiminnan sekä HR:än Rekrytointitilanteissa onnistuminen on tärkeää myös hakijakandidaatin näkökulmasta. Toimiva ja tehokas rekrytointiprosessi on yksi menestyvän yrityksen kasvun kulmakivistä.

Mitä hyötyjä rekrytointipalvelun käyttäminen tuo sinulle? 📈

Timanttinen rekrytointiprosessi 💎

Kun Porkkanat pääsevät toteuttamaan laadukkaasti ja objektiivisesti rakennetun rekrytointiprosessin, huolehdimme aina työlainsäädännön, positiivisen hakijakokemuksen sekä asiakasyrityksen näköisen työnantajakuvan toteutumisesta. Samalla saatte myös takuuvarmasti raikkaita näkökulmia rekrytointiin. Rekrytointipalvelumme avulla ette löydä vain parhaita osaajia, vaan varmistatte myös, että kaikki rekrytoinnin vaiheet hoidetaan ammattimaisesti ja lakisääteiset vaatimukset täyttyvät. Lisäksi saatte tukea ja arvokasta näkemystä koko prosessin ajan, esimerkiksi työmarkkinoiden tämänhetkisistä trendeistä.

Oikea rekrytointistrategia 🚀

Porkkanoiden tipsien kautta löytyy myös apua oikeanlaisen rekrytointistrategian valintaan, sillä tunnemme osaajamarkkinat hemmetin hyvin! Tiedämme myös mitä kanavia käyttää ja miten tavoitella osaajia. Saat myös jeesiä rekrytointiin osallistuvien henkilöiden osaamisen kasvattamiseen modernin rekrytointikoulutuksemmeavulla. Miksi tuhlata esihenkilöiden aikaa rekrytointiprosesseihin, kun heitä tarvitaan keskittymään liiketoiminnan ytimeen, kehittämiseen ja esihenkilötyöhön?

Tiivis viestintä ️

💡 Koko rekrytointipalvelumme ajan sitoudumme ajantasaiseen asiakasyhteydenpitoon ja säännölliseen kandidaattiviestintään asiakkaamme työnantajakuvaa vaalien. Näin varmistamme, että kaikki ovat koko ajan kärryillä siitä missä mennään.

Räätälöityjä täsmäratkaisuja ja rekrytointiprosessin vaiheet 👣

1. Käynnistämisvaihe ️

Porkkanoiden rekrytointipalvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Tyypillisesti rekrytointipalvelumme startataan toimeksiannon kartoittamisella ja sen jälkeen jatketaan työpaikkailmoituksen kirjoittamisella ja julkaisemisen eri kanavissa, joista potentiaalisia hakijakandidaatteja löytyy. Rekrytoinnin ja palvelun käynnistys on koko prosessin tärkein vaihe. Onnistumisen kannalta onkin erittäin tärkeää speksata tarpeet huolellisesti sen selvittöämiseksi, millaisia osaajia ollaan etsimässä ja mistä heidät löydetään. Silloin ei myöskään mene turhaan aikaa hakijoihin, jotka eivät täytä kriteerejä.

2. Hakuvaihe 🔍

Hakuaikana vastaamme hakijatiedusteluihin, vastaanotamme hakemukset, syvennymme niihin ja seulomme ne valmiiksi sekä toteutamme 1. kierroksen työhaastattelut joko kasvotusten tai videoyhteydellä.

3. Sourcing (headhunting) 🕵️

Vaativiin rekrytointeihimme kuuluvat aina myös kandidaattien sourcaus ja suorahakutoimet. Nykypäivän osaajamarkkinoilla tämä on “must-juttu” lähes jokaisessa rekrytoinnissa. Uskon, että asiakkaamme haluaa palkata parhaan käytettävissä olevan osaajan koko markkinoilta eikä vain parhaan hakijan.

Sourcingista puhutaan silloin kun tunnistetaan ja tavoitellaan kandidaatteja, jotka eivät itse aktiivisesti hae avoimia tehtäviä. Toisin sanoen kyseessä on headhunting tai suorakontaktointi, jonka avulla potentiaalisten hakijakandidaattien määrä voidaan maksimoida. Porkkanoiden rekrytointipalveluissa sourcing on osana rekrytointipalveluamme (= hybridihaku), mutta sen saa myös hankittua omana palvelunaan, jolloin saat ketterästi ja kustannustehokkaasti lisää potentiaalisia kandidaatteja itse tuottamaasi rekrytointiprosessiin. Fiksua ja tehokasta!

4. Valintavaihe

Valintavaiheessa toteutamme 2. kierroksen haastattelut yhdessä palkkaavan yrityksen kanssa. Haastatteluissa menestyneiden kandidaattien osalta tarkastamme referenssit huolellisesti.

Rekrytointiprosessin loppupäässä tulee helposti tilanne, jossa nousee tarve kokeneen rekrytointikonsultin suorittamalle kandidaatin motivaatioon, kasvupotentiaaliin, sitoutumiseen ja osaamiseen keskittyvälle haastattelulle, joka luo turvallisen vertaisarvioinnin rekrytointiprosessin lopullisen päätöksenteon tueksi. Täsmäratkaisuina meiltä saa myös asiakkaan tarpeen mukaan henkilöarvioinnit ja 2nd opinion haastattelut.

Tarjoamme asiakkaalle aina kattavan kokemuksemme ja asiantuntijuutemme sekä lupauksen siitä, että haluamme aidosti auttaa. Siksi palvelemme vahvasti konsultatiivisella otteella – ja tarvittaessa myös haastamme hieman (tai enemmänkin)! Sopivan tekijä löytämisen lisäksi asiakkaan koko organisaation rekrytointi kehittyy meidän kanssamme kertaheitolla reilusti eteenpäin.

Jos sinulle heräsi jotain kysymyksiä, niin ole yhteydessä ja ratkaistaan ne yhdessä, tai lue lisää rekrytointipalveluistamme täältä.

Kirjoittanut: Eeva-Maija (Emppu) Hiekkataipale

Tuloksia tehdään täällä

Ota yhteyttä, odotamme jo lähtötelineissä