Porkkana ja Keppi - Miksi minusta tuli yrittäjä?

”Wau, oot rohkea, en epäile hetkeäkään, etteikö sun siivet kantais!”

”Oot kyllä superrohkea, nostan hattua.”

”Huikeaa! Törkeesti onnea matkaan, monelta ei moista rohkeutta löydy. Mut sulta on onneks aina löytynyt!”.

Nämä ovat vain muutamia lainauksia viimepäivinä saamistani viesteistä.

Jäin miettimään rohkeutta. Ja sitä, että tosi moni on liittänyt sen minuun, nyt kun on onnitellut minua oman yrityksen perustamisesta. En ole itse aiemmin ajatellut olevani rohkea. Määrätietoinen kylläkin. En koe yrityksen perustamista niinkään rohkeuden ilmentymänä. Se on ollut selkeä suunta tekemisessäni jo vuosia. Haluan elää niin kuin olen saarnannut. Minut hyvin tuntevat, kuten kollegani, puolisoni, ystäväni ja lapseni tunnistavat tämän. Tee sitä mistä aidosti nautit ja olet liekeissä - silloin hyvä seuraa sinua! Tästä on nyt kyse.

Suomalainen työelämä on murroksessa. Johtaminen on murroksessa. Rekrytoinnin pitää myös mennä rikki ja syntyä uudelleen. Haluan upottaa kädet saveen näiden asioiden parissa. Tämä muutos saa minut syttymään.

Porkkana ja keppi on perustettu siksi, että autamme sinua onnistumaan. Lupauksemme on, että haemme sinulle parhaat kandidaatit, joilla on potentiaalia kasvaa liiketoiminnan tarpeiden mukana. Kandidaatit, joiden odotuksiin työ vastaa nyt ja tulevaisuudessa. Kandidaatit, joiden porkkana kumpuaa työn sisällöstä ja kasvumahdollisuuksista ja keppi selkärangasta.

Henkilöstöpalveluala on konsolidoitunut paljon viime vuosina ja monet pienet laatukärjellä toimivat yritykset on sulautettu isompiin. Väitän, että samalla myös laatu on kärsinyt. Asiakkaan todellisia tarpeita kuuntelevat ja innovatiivisia ratkaisuja tarjoavat freesit yritykset ovat vähissä. Kuuntelimme asiakkaita ja totesimme laadukkaalle, alaa ymmärtävälle ja ihmisläheiselle palvelulle olevan tarvetta.

Vahvuutenamme on vahva kompetenssi ja paljon loistavia, verkoston kautta tulleita yhteistyökumppaneita ja muita kontakteja. Toiminnan joustavuus ja räätälöitävyys ovat kilpailuetumme. Asenteemme on realistinen, mutta silti pidämme kiinni itsevarmasta otteesta tekemiseen. Meiltä löytyy sekä tahto että taito, joka onnistumiseen vaaditaan. Osaamisemme puolesta puhuvat myös positiiviset ja vahvat palautteet, joita olemme saaneet. Olemme persoonia, joiden kanssa on kivaa tehdä yhteistyötä.

Tavoitteenamme on olla aluksi Pirkanmaan, sitten koko eteläisen Suomen halutuin rekrykumppani ja sparraaja henkilöstöstrategioiden kehittämisessä. Meillä on alan parhaat asiantuntijat ja kumppanit, toimintaympäristöstä erottuvat menetelmät ja työkalut sekä intohimo auttaa asiakasta onnistumaan.
 

Joka kuusen kurkottaa- voi kaiken saavuttaa. Anna mennä, lennä! Rohkeus on ilmaista- voit kaiken tuhlata…

-Mikko Harju.

Biisi on puhutellut paljon viimepäivinä.

Kirjoittanut: Eeva-Maija (Emppu) Hiekkataipale

Tuloksia tehdään täällä

Ota yhteyttä, odotamme jo lähtötelineissä