Pirskahtelevat Porkkanat täällä moi!

Porkkanat eivät sovi perinteiseen laatikkoon. Siksi teemme tuloksia omalla tavallamme ja olemme siinä hiton hyviä.

Vanha metafora kepistä ja porkkanasta on motivaatiotutkimuksenkin mukaan pölyttynyt taru. Ulkoinen palkkio tai rangaistuksen pelko eivät todellakaan ole se tämän päivän juju, jolla tekijät sitoutetaan. Toimivan työelämäreseptin salaisuus piilee yhteensopivuudessa. Kun työntekijän ja työpaikan tarpeet, toiveet ja tavoitteet matchaavat oikeasti, homma rokkaa. Nykypäivän porkkana piilee työn sisällössä ja keppi kunkin omassa selkärangassa.

Porkkanoillamme on väkevä taitopaletti, pirun pitkä kokemus ja aito halu auttaa sinuakin onnistumaan rekrytoinnissa. Pöyhimme pintaa syvemmälle ja autamme tunnistamaan kulttuurin ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta olennaisen. Haemme sinulle parhaat kandidaatit, joilla on potentiaalia kasvaa liiketoiminnan tarpeiden mukana. Kandidaatit, joiden odotuksiin työ vastaa nyt ja tulevaisuudessa.

Me emme vain lupaile, vaan hoidamme ihan tosissaan sen, mitä olemme luvanneet – suu virneessä, koska vakavalla naamalla tämä olisi monin verroin tylsempää.

Ota yhteyttä

Eeva-Maija (Emppu) Hiekkataipale

Rekryporkkana, yrittäjä, toimari

Lue lisää Empusta

Mä oon positiivinen ja energinen, freeseillä ideoilla, laajalla liikkeenjohdon kokemuksella ja näkemyksellä varustettu rekrytoinnin, modernin johtamisen ja hooärrän asiantuntija. Intohimon liekkini roihuaa uuden kehittämiselle, rakentamiselle ja jalkauttamiselle. Olen hyvä innostumaan ja innostuttamaan kaikki muutkin mukaan mille tahansa matkalle. Parhaimmillani olen haastavissa tilanteissa, ratkaisemassa erilaisia ongelmia ja pelaamassa kaveria paremmaksi. Vuorovaikutus kanssani on keskimäärin mutkatonta ja aina vähintäänkin aitoa. Sparrailen tosi mielelläni kanssasi rekrytointeihin, henkilöstöstrategioihin ja osaamisen hallintaan liittyvissä asioissa.

Mottoni: Asenne ratkaisee – aina!

Kaisa-Maria Kokkonen

Rekryporkkana, yrittäjä, sparraaja

Lue lisää Kaisasta

Olen rekrytoinnin moniottelija, joka on sydämessään in house –rekrytoija, mutta joka rakastaa konsultin riippumattomuutta ja mahdollisuutta päästä pintaa syvemmälle useiden asiakkaiden rekrytointihaasteisiin. Ihmisenä saatan olla yksinkertainen, mutta rakastan älyllisiä haasteita. Sisällä asuva hallintotieteilijä pyrkii kohti selkeitä rakenteita ja toimivia prosesseja. Innostun rekrytointikonseptien viilaamisesta, perehdytyksen kehittämisestä, organisaation rakenteeseen ja hyvinvointiin liittyvistä pohdinnoista.

Mottoni: Elefanttikin syödään pala kerrallaan.

Enni Vallius

Myynti- ja rekryporkkana

Lue lisää Ennistä

Olen utelias, idearikas ja sinnikäs osaaja, jolla pysyy langat käsissä, pää kylmänä ja hymy herkässä. Ennen kaikkea olen tekijä ja toteuttaja, joka ei kauaa malta pilvilinnoissa leijailla, vaan likaa mieluummin kätensä ja nauttii lopputuloksista. HR:n ja rekrytoinnin maailmassa olen seikkaillut yli kymmenen vuoden ajan ja innostun erityisesti työnantajamielikuvaan ja rekrytointimarkkinointiin liittyvistä asioista, sekä työelämän trendeistä ja uusimmista tuulista. Tämä ala ei pysähdy!

Mottoni: Nopeet liikkeet on näyttäviä!

Sonja Kuivasaari (vanhempainvapaalla)

Rekryporkkana, ensiluokkaisen kandidaatti-kokemuksen laadunvarmistaja

Lue lisää Sonjasta

Olen iloinen, tehokas ja luotettava rekrytoija, jolta löytyy kokemusta niin vauhdikkaalta henkilöstövuokrausalalta kuin suuren globaalin yrityksen sisäisestä HR:stä.

Energiaa saan inspiroivista keskusteluista ja uusien ihmisten kohtaamisista. Lähellä sydäntäni on onnistuneen hakijakokemuksen luominen sekä työnantajamielikuvan kehittäminen. Pyrin rekrytoinneissa aina sujuvaan ja nopeaan toimintaan, unohtamatta hyvää asennetta.

Mottoni: Positiivinen mieli tarttuu!

Tina Ahteensivu

Rekryporkkana, modernien rekryprosessien muotoilija

Lue lisää Tinasta

Olen positiivinen ja rempseä HR-osaaja, jolla ei mene sormi suuhun tiukemmassakaan paikassa. Sytyn tavoitteellisesta työskentelystä, ja asioiden maaliin saattaminen onnistuneesti on yksi parhaita juttuja, mitä tiedän. Pistän mieluummin kädet saveen ja paiskin hartiavoimin töitä kuin jään odottamaan, että asiat järjestyvät itsestään. Taustalla tekemisessäni on monen vuoden kokemus rekrytoinneista sekä HR:stä. Monenlaista on saanut nähdä ja kokea, siksi myös rakastan jakaa kokemuksia ja sparrailla muiden kanssa!

Mottoni: Havuja perkele!

Eveliina Tuokkola

Rekryporkkana, ihmisen kohtaava sparraaja

Lue lisää Eveliinasta

Olen ihmisihminen. Nautin siitä, kun saan viedä asioita jämäkän lempeästi ja ratkaisukeskeisesti toivottuihin lopputulemiin. Rekrytointien parissa olen työskennellyt viiden vuoden ajan tavoitteellisesti ja tietoisesti.

Annan mieluiten asioiden olla niin yksinkertaisia kuin ne ovatkin. Keskityn siihen, mikä on kulloinkin ajankohtaista. Luotan asioiden sujumiseen parhaalla mahdollisella tavalla ja huolehdin siitä, että fokus on oikea. Mikään ei ole sen antoisampaa kuin kohdata ihminen läsnäollen, haastavissa tilanteissa näkökulmaa vaihdellen ja luottamuksesta käsin peilaten.

Mottoni: Ihminen ihmiselle

Porkkanoiden pelikirja

Arvomme

Posin kautta. Lasimme on aina puoliksi täynnä! Panemme päähämme mieluummin vaaleanpunaiset lasit kuin mörkölasit olematta kuitenkaan naiiveja. Hyvällä pössiksellä on helpompi onnistua. Asiakkaat kehuvat, että kanssamme on kiva tehdä. 

Rohkeasti. Uskallamme, vaikka se olisi vaikeaa niin kuin kaikki helppo aluksi on. Sanomme ääneen ne asiat, jotka pitää sanoa, emmekä vain niitä, jotka halutaan kuulla. Vaikka tiimimme Porkkanat ovat hyvin erilaisia yksilöitä, kaikki meistä uskaltavat tehdä rohkeuden tekoja. 

Yhdessä. Koska kaksi on AINA enemmän kuin yksi. Yhdessä tekeminen on kivempaa, olemme toistemme työystäviä. Käytämme tunnin viikossa mitä kuuluu -palavereihin, koska joskus on hyvä puhua muustakin kuin työstä. Olemme tehneet yhdessä paljon sellaista, mihin harva yritys pystyy.

Missiomme

Haluamme parantaa suomalaista työelämä pala palalta. Me löydämme, houkuttelemme sekä autamme sinua kehittämään ja pitämään kiinni osaajistasi, jotta yrityksesi kasvu ja kehittyminen ei jää osaavasta ja motivoituneesta henkilöstöstä kiinni!

Visiomme

Luomme positiivista muutosta työelämässä ja kasvamme vastuullisesti haastaen samalla nykyisen markkinan perinteisiä käytäntöjä. Olemme notkeita, raikkaita ja rohkeita. Hoidamme osaaja-haastettasi kuin omaamme. 

Vastuullisuus­periaatteemme

Olemme hyvisten puolella lyhyellä ja pitkällä aikavälillä ja sitoudumme aina toimimaan vastuullisesti.

  • Liiketoimintakäytäntömme ovat reilut ja toimimme yhteistyössä vain vastuullisten kumppanien kanssa.
  • Emme hölmöile mutulla emmekä ota turhia taloudellisia riskejä. Investoidessammme teemme sen viisaasti.
  • Huolehdimme työntekijöistämme hyvin. Meillä on laaja vakuutusturva sekä turvallinen ja terveellinen työympäristö. Työskentelemme joustavin työajoin, jotta työn ja vapaan yhdistäminen onnistuu kaikille kitkatta. Meillä kaikki voittavat myös palkallisesti, kun menestymme.
  • Kannamme yhteiskunnallista vastuuta tukemalla mahdollisuuksien mukaan lasten ja nuorten liikuntaa sekä Punaisen ristin kotimaan- ja katastrofiapua. Teemme myös vapaaehtoistyötä rahkeidemme riittäessä, esimerkiksi sparraamalla työttömiä työnhakijoita.
  • Hoidamme asiakkaidemme rekrytointitoimeksiannot vastuullisesti sekä huolehdimme syrjimättömästä hakemusten käsittelystä ja tietoturvasta.
  • Kannamme ympäristövastuuta työskentelemällä paljon virtuaalisesti, kierrättämällä toimistollamme jätteet, toimimalla paperittomasti ja minimoimalla toimiston energiankulutuksen. Suosimme kimppakyytejä mahdollisuuksien mukaan ja työsuhdeautomme ovat hybridi-/sähkömalliset.

Tuloksia tehdään täällä

Ota yhteyttä, odotamme jo lähtötelineissä